Suomessa on hyvä kasvaa

Oiva Talotekniikka Oy:n liikevaihto kasvaa edelliseen vuoteen verrattuna merkittävästi. Olemme iloisia, että olemme saaneet palvella kuluvana vuonna koko ajan laajentuvaa asiakaskuntaamme.

Kasvuamme tukee se, että palvelumme on asiakkailtamme kuullun mukaan koettu laadukkaaksi, ystävälliseksi ja nopeaksi. Tämä on osaltaan rohkaissut asiakkaitamme kokeilemaan palveluitamme aiempaa laajemmin. Oiva Talotekniikka haluaa olla rakentamassa Suomen tulevaisuutta. Olemme kokeneet, että Suomessa on hyvä kasvaa.


Meille on tärkeää, että onnistumme palvelussamme. Kehitämme palveluamme jatkuvasti saamamme palautteen ja toimialalla havaitsemiemme kehitystarpeiden pohjalta. Kehitystoimien myötä teemme toiminnassamme kokeiluja, joiden pohjalta otamme pysyviksi käytännöiksi asiakkaiden hyviksi kokemia toimintamalleja. Ammattitaitoinen henkilöstömme on keskeisesti mukana toimintamme kehittämisessä ja kuulemme jatkossakin mielellämme asiakkaidemme ajatuksia ja toiveita toimintamme kehittämisestä.
Laadukkaan palvelumme tuottamisessa meitä auttaa keskeisesti oma Oiva Manager™ -järjestelmämme, jota kehitämme jatkuvasti omilta työntekijöiltämme ja asiakkailta saamamme palautteen pohjalta.

Tavoitteemme on kehittää järjestelmää niin, että siitä saadaan selvästi lisäarvoa kiinteistön toimintojen johtamiseen ja siitä hyötyisi yhä useampi kiinteistöalan ammattilainen eri kiinteistön sidosryhmistä. Palaute ja ajatuksen järjestelmän kehittämiseksi ovat meille arvokkaita niin isännöitsijöiltä, kiinteistömanagereilta, huollon työntekijöitä kuin kiinteistö- ja taloyhtiöiden hallituksiltakin. Hyödynnämme asiakkaiden palautetta kehitysroadmapin suunnittelussa.


Tavoitteemme on, että pystymme tuottamaan palvelumme nopeasti ja laadukkaasti. Samalla haluamme tuottaa palvelumme asiakkaillemme kustannustehokkaasti. Kiinteistöpalvelualalla on valitettavan tyypillistä, että osa tehtävistä jätetään tekemättä. Siksi haluamme, että palvelumme on asiakkaillemme läpinäkyvää ja jokainen tehtävä kirjataan tehdyksi ajallaan. Asiakkaamme pääsevät näkemään tuottamamme palvelun Oiva Manager™ -järjestelmän kautta tehtäväkohtaisesti. Kehitämme palveluamme myös tehtävältä saamamme asiakaspalautteen pohjalta.


Oiva Talotekniikan tavoitteena on kasvaa merkittäväksi toimijaksi kiinteistöpalveluissa ja kiinteistöalan ohjelmistoissa. Otamme mielellämme lisää kiinteistöjä ammattitaitoisen tiimimme huollettavaksi. Kiinteistöpalveluiden palveluvalikoimamme kuuluvat tällä hetkellä kiinteistöhuoltosopimukset, sähkö- ja putkityöt sekä siivous. Lisäksi tuotamme kiinteistömanageerauksen ja teknisen isännöinnin palvelua. Tarjouspyynnöt voi lähettää meille osoitteeseen myynti@oiva.fi.


Huomenna Suomi juhlii vapauttaan ja itsenäisyyttään. Tässä ajassa itsenäisyyden merkitys korostuu, kun ympärillä on huolta ja epävarmuutta. Olemme asiakkaidemme juhlassa mukana ja huolehdimme luonnollisesti tänäkin pyhänä liputuksista sopimusasiakkaillemme. Lisäksi 24/7 -päivystyksemme palvelee asiakkaitamme tavalliseen tapaan.


Hyvää itsenäisyyspäivää toivottaen!
Oiva Talotekniikan tiimi

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi