Ulkotyöt ja puhtaanapito

Ulko- ja puhtaanapitotyöt ammattitaidolla

Oiva Kiinteistöhuolto hoitaa monenlaiset ulkotyöt ja puhtaanapidon tehtävät luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Huolehdimme ulkoalueiden siisteydestä, viihtyisyydestä ja turvallisuudesta koko pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueilla. Kiinteistöhuoltomme voi ottaa hoitaakseen myös usein talkootöinä suoritetut vuodenaikojen mukaan vaihtelevat työt. Puhtaanapidon tarpeet kiinteistön sisä- ja ulkotiloissa määritellään sopimukseen asiakkaan toivomalla tavalla. Palvelumme sisältää myös laajat puutarhuripalvelut ja pihasuunnitelmien teon.

MONIPUOLISET ULKOTYÖT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA JA UUDELLAMAALLA

Huolehdimme liikekiinteistöjen ja taloyhtiöiden ulkoalueiden hoitoon, kunnossapitoon ja puhtauteen liittyvistä tekijöistä ympäri vuoden ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Oiva Kiinteistöpalveluiden palvelualueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä lähikunnat. Toteutamme kiinteistön ulkotyöt sopimuspohjaisesti tai erikseen tilattavana kertatyönä. Kartoitamme jokaisen kohteen huolellisesti.

Teemme esimerkiksi seuraavia ulkotöitä:

  • nurmikon leikkuu kasvukaudella
  • lehtien poisto alueelta syyskauden päätteeksi
  • koneellinen lumenauraus parkkipaikoilta ja kulkuväyliltä
  • käsilumityöt
  • kulkureittien hiekottaminen liukkaalla kelillä
  • hiekotushiekan poisto talvikauden päätyttyä

PUHTAANAPITO ON TÄRKEÄ OSA VIIHTYVYYTTÄ

Kiinteistön kunnossapito sisältää myös monia piha-alueiden siisteyteen ja puhtaanapitoon liittyviä tehtäviä. Huolehdimme esimerkiksi yleisten ulko- ja sisätilojen siisteydestä sekä roska-astioiden puhdistamisesta ja jäteasemien tarkastuksesta. Siisteys on tärkeä osa kiinteistön käyttäjien ja asukkaiden viihtyvyyttä, minkä vuoksi puhtaanapito on tärkeä osa kiinteistön hyvää hoitoa.

Puhtaanapitoon kuuluu esimerkiksi:

  • yleisten tilojen puhdistus
  • roskakierrokset kiinteistön sisä- ja ulkotiloissa
  • roska-astioiden, tuhkakuppien ja rappurallien tyhjentäminen roskista
  • jäteaseman tarkastus ja tyhjennyksen tilaus tarvittaessa

MYÖS PUUTARHURIPALVELUT HUOLTOYHTIÖLTÄ

Oiva Kiinteistöpalvelut tarjoaa myös puutarhuripalveluita taloyhtiön tai liikekiinteistön piha-alueiden kohentamiseen ja kunnossapitoon. Meiltä voit tilata esimerkiksi seuraavia puutarhatöitä: pensaiden leikkaus, puiden hoitoleikkaukset, perennapenkit ja istutukset, kesäkukkaistutukset, kitkennät, nurmikoiden uusiminen sekä nurmikoiden kalkitseminen tai lannoitus. Teemme myös istutuksien hoitosuunnitelmia.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista ohjelmistoratkaisuista