Oiva Kiinteistöpalvelut toteuttaa kiinteistön huolto- ja ylläpitotyöt aina yksilöllisellä huoltosopimuksella. Huoltosopimus räätälöidään kiinteistön tarpeiden ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Huoltosopimukseen kirjataan kiinteistöhuollon työtehtävät ja toimenpiteet sekä niiden aikataulutus.

LAADUN VARMISTUS

Kiinteistölle laaditaan huolto-ohjelma ja sovitut tehtävät tallennetaan huoltosopimukseen House Optima® -järjestelmään. Tehtävien kirjaaminen selkeästi huoltosopimukseen mahdollistaa sujuvan ja laadukkaan toiminnan, kun eri osapuolet ovat tietoisia sovituista tehtävistä. Säännöllinen laatupalaveri taloyhtiön hallituksen, isännöitsijän ja huollon kesken varmistaa yhteistyön sujuvuuden.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Huoltosopimus on nähtävillä House Optima® -järjestelmässä, johon päivittyvät myös huollon suorittamat tehtävät ja toimenpiteet. Oiva tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon liittyvissä tehtävissä, joten kiinteistössä voidaan olla huolettomin mielin asioiden ollessa Oivan hoidettavana. Modernia ja asiakasta viestivää tietojärjestelmää käyttävä Oiva Kiinteistöpalvelut on enemmän kuin tavallinen kiinteistöhuolto. Laaja palveluvalikoima vastaa asiakkaiden toiveisiin erityisellä tavalla ja mahdollistaa yksilöllisen huoltosopimuksen laatimisen.