Huoltosopimus

Kokonaisvaltainen palvelu

Toteutamme kokonaisvaltaisesti kiinteistön huoltoon ja ylläpitoon liittyvät tehtävät ammattitaidolla ja asiakaslähtöisesti. Huollamme kohteita Uudellamaalla ja palvelemme niin liike- ja teollisuuskiinteistöjä kuin kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöitäkin.

LAADUN VARMISTUS

Kiinteistölle laaditaan huolto-ohjelma ja sovitut tehtävät tallennetaan huoltosopimukseen Oiva Manager™ -järjestelmään. Tehtävien kirjaaminen selkeästi huoltosopimukseen mahdollistaa sujuvan ja laadukkaan toiminnan, kun eri osapuolet ovat tietoisia sovituista tehtävistä.

KOKONAISVALTAINEN PALVELU

Huoltosopimus on nähtävillä Oiva Manager™ -järjestelmässä, johon päivittyvät myös huollon suorittamat tehtävät ja toimenpiteet. Oiva tarjoaa kokonaisvaltaisen palvelun kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon liittyvissä tehtävissä, joten kiinteistössä voidaan olla huolettomin mielin asioiden ollessa Oivan hoidettavana. Järjestelmän avulla asiakkaat pystyvät vaivattomasti seuraamaan kiinteistön tapahtumia.

Laaja palveluvalikoima vastaa asiakkaiden toiveisiin erityisellä tavalla ja mahdollistaa yksilöllisen huoltosopimuksen laatimisen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista ohjelmistoratkaisuista