Oiva Peruspalvelu™

Oiva Peruspalvelu™ on päivystys- ja huoltokirjapalvelu taloyhtiöille

Oiva Talotekniikka Oy on julkaissut vuoden 2023 alussa uuden palvelun taloyhtiöille, joilla ei ole vielä huoltosopimusta, mutta joilla on tarvetta parantaa taloyhtiön asukkaiden palvelutasoa tekemättä kuitenkaan täysimittaista huoltosopimusta huoltoyhtiön kanssa. 

Oiva Peruspalvelu™ sisältää seuraavat asiat, jotka voit jättää huoleksemme:

  • Oiva Manager™ -huoltokirja
  • Päivystys 24/7
  • Asiakaspalvelu 24/7
  • Vikailmoitus
  • Avainsäilytyspalvelu
  • Ovenavauspalvelu (Oven avauksesta veloitetaan hinnaston mukainen hinta)

Palvelun hinta on 40,32 euroa/ kk (alv 0 %) eli 50,00 euroa/ kk (alv 24 %).

Läpinäkyvä toiminta

Oiva tuottaa kiinteistöhuollon palvelut asiakkailleen läpinäkyvästi. Tekemämme tehtävät päivittyvät huoltokirjaan, joten kiinteistön eri sidosryhmät saavat reaaliaikaisesti tiedon kiinteistön tehtävien tilasta. Huoltotoimenpiteet kuitataan huoltokirjaan niiden valmistuttua ja Oiva Manager™- huoltokirjan avulla kiinteistön toimintaa voidaan seurata hyvin läpinäkyvästi. Tehdyistä tehtävistä tulee huoltokirjaan liitetyille henkilöille huoltokirjakuittaus myös sähköpostiin.

Jatkuva avainpalvelu tuo turvallisuutta

Avainpalvelun merkityksellisyys huomataan usein vasta silloin, kun avainta tarvitaan kiireesti viranomaistehtävän tai muun kiireellisen tehtävän suorittamisen yhteydessä. Oiva Peruspalvelu™ ja Oiva Peruspalvelu+™ tuovat turvaa esimerkiksi sairaskohtauksen sattuessa.

Kysy lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista ohjelmistoratkaisuista