Siivouspalvelut

Siisteys on olennainen osa viihtyvyyttä

Siisteys on tärkeä osa kiinteistön hyvää hoitoa ja kiinteistön käyttäjien sekä asukkaiden viihtyisyyttä. Valitsemalla ammattitaitoiset ja luotettavat siivousalan ammattilaiset, kiinteistön elinkaareen on mahdollista vaikuttaa kustannustehokkaasti ja tarjota samalla jokaiselle kiinteistön käyttäjälle miellyttävä käyttökokemus.

Oiva Kiinteistöhuolto hoitaa monenlaiset ulkotyöt ja puhtaanapidon tehtävät laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Huolehdimme kiinteistöjen puhtaudesta ja viihtyisyydestä aina laadusta tinkimättä. Perus- ja ylläpito- sekä erikoissiivouspalvelumme palvelevat laajalti kohteita, joissa vaaditaan tarkkuutta ja parasta siivousalan ammattitaitoa. Lähtökohtanamme on huolehtia kiinteistöjen siisteydestä tavalla, joka lisää viihtyvyyttä ja pidentää samalla myös kiinteistön elinkaarta sekä suojelee rakenteita ja pintoja.

MONIPUOLISET SIIVOUSTYÖT PÄÄKAUPUNKISEUDULLA

Huolehdimme taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen ulkoalueiden hoitoon liittyvistä töistä ympäri vuoden ammattitaitoisesti ja huolellisesti. Oiva Kiinteistöhuollon palvelualueeseen kuuluvat Helsinki, Espoo ja Vantaa sekä lähikunnat. Toteutamme kiinteistöjen siivoustyöt sopimuspohjaisesti tai erikseen tilattavana kertatyönä. Kartoitamme jokaisen kohteen huolellisesti, jotta voimme vastata asiakkaidemme siivoustarpeisiin aina yksilöllisellä tasolla ja mahdollisimman kattavasti.

Siivouspalvelumme kattavat:

  • Sopimussiivoukset
  • Perus- ja ylläpitosiivoukset
  • Muuttosiivoukset
  • Loppusiivoukset
  • Rakennussiivoukset
  • Erikoissiivoukset mm. desinfioiva siivous

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista ohjelmistoratkaisuista