Oiva Manager™

Tehokkuutta modernilla toiminnanohjausjärjestelmällä

Oiva Manager™ on monipuolinen toiminnanohjausjärjestelmä, joka sisältää paljon niin kiinteistöalan toimijoille kuin kiinteistöillekin hyödyllisiä toiminnallisuuksia. Järjestelmä tukee kiinteistöjä ja niiden sidosryhmiä siirtymisessä digitaaliseen aikakauteen sekä säästää asiakkaiden aikaa ja rahaa tietojen ollessa helposti saatavilla niille, joille niitä tarvitsee jakaa. Oiva Manager™ jakautuu kahteen toiminnalliseen kokonaisuuteen, jotka ovat Oiva Live™ ja Oiva Pro™. Oiva Live™ -palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksittäisten kiinteistöjen asioiden hoitoon ja sen käyttäjiä ovat erityisesti liikekiinteistöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit sekä taloyhtiöt. Oiva Pro™ -palvelu auttaa kiinteistöalan toimijoita hallitsemaan mm. (kiinteistöjen) tehtäväjonoja sekä helpottaa kiinteistöjen ammattimaisessa huollossa ja hallinnoinnissa. Palvelua käyttävät erityisesti huoltoyhtiöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit hoitaessaan useiden kiinteistöjen asioita tehokkaasti ja laadukkaasti. Oiva Pro™ soveltuu myös muille toimialoille toiminnanohjauksen työkaluksi ja tehostamaan tehtävänhallintaa.

Oiva Live™

Oiva Manager™ jakautuu kahteen toiminnalliseen kokonaisuuteen, jotka ovat Oiva Live™ ja Oiva Pro™. Oiva Live™ -palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksittäisten kiinteistöjen asioiden hoitoon ja sen käyttäjiä ovat erityisesti liikekiinteistöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit sekä taloyhtiöt. Palvelun keskiössä on sähköinen huoltokirja, joka tuo kiinteistöille ja kiinteistöjen sidosryhmille läpinäkyvyyttä ja tehokkuutta arjen tehtävien hallintaan.

Huoltokirjaan voidaan tallentaa kiinteistön tiedot. Tieto on helposti löydettävissä eikä se häviä eri sidosryhmien vaihtuessa. Tämä helpottaa esimerkiksi taloyhtiön uuden hallituksen toimintaa, kun historiatiedot ja dokumentit ovat helposti löydettävissä.

 Oiva Live™ -palvelu sisältää seuraavat moduulit:

 • Valvomo
 • Kiinteistön Huoltokirja
 • Viestintä
 • Kiinteistön seuranta
 • Rekisterit

Oiva Pro™

Oiva Manager™ jakautuu kahteen toiminnalliseen kokonaisuuteen, jotka ovat Oiva Live™ ja Oiva Pro™. Oiva Pro™ -toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa arjen rutiinien hallintaa merkittävästi. Järjestelmän avulla yrityksen tehtävänhallinta on tehokasta ja sujuvaa. Lisäksi mm. laskutuksen, asiakaspalvelun ja työajan seurannan toiminnot luovat läpinäkyvyyttä toimintaan.

Oiva Pro™ auttaa kiinteistöalan toimijoita hallitsemaan mm. kiinteistöjen tehtäväjonoja sekä helpottaa kiinteistöjen ammattimaisessa huollossa ja hallinnoinnissa. Palvelua käyttävät erityisesti huoltoyhtiöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit hoitaessaan useiden kiinteistöjen asioita tehokkaasti ja laadukkaasti. Oiva Pro™ soveltuu myös muille toimialoille toiminnanohjauksen työkaluksi ja tehtävänhallinnan tehostamiseen.

 Oiva Pro™ sisältää seuraavat moduulit:

 • Tehtävänhallinta
 • Tiketit
 • Kuormituskalenteri
 • Työajanseuranta
 • Koodipankki
 • CRM
 • Talous ja HR

Kysy lisää toimintaa tehostavista ratkaisuistamme.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista Oiva Locker™ palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista Oiva Manager™ palveluista