Oiva Locker™

Oiva Locker™ mahdollistaa nopeat ja sujuvat lainaus- ja noutopalvelut

Oiva Locker™ -itsepalveluautomaatti soveltuu sekä lainaus- että noutotoimintoihin. Oiva Locker™ on itsepalveluautomaatti, jolla saa merkittävää lisäarvoa tuotteilleen ja palveluilleen. Oiva Locker™ mahdollistaa yhä paremman asiakaspalvelun sekä turvalliset lainaus- ja noutotoimenpiteet, jotka asiakas voi suorittaa omatoimisesti. Automaatti muokataan käyttötarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi ja se on mahdollista sijoittaa pieneenkin tilaan. Itsepalveluautomaatin avulla asiakaspalvelu on nopeaa, turvallista ja tehokasta vuorokauden kaikkina aikoina.

Oiva Nouto™

NOUTOAUTOMAATTI HELPOTTAMAAN JAKELUTOIMINTOJA

Oiva Nouto™ -palveluautomaatti on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköisesti ohjattu Oiva Locker™ -palveluautomaatti noutotoimintoihin. Noutoautomaatissa on lukija (koodinäppäimistö) koodien syöttämistä ja lokeron avaamista varten. Noutoautomatti koostuu 10 tai 13 lokeron Master-kaapista, jota voidaan laajentaa kaappimoduuleilla. Tämän ansiosta järjestelmässä voi olla jopa yli 100 lokeroa, joiden avaus toimii yhdellä lukijalla (koodinäppäimistöllä).

Oiva Nouto™ -palveluautomaatti tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun ja automaatin avulla voi parantaa asiakaspalvelua mm. sairaanhoitopiirien jakelutoiminnoissa. Asiakas saa avattua lokeron PIN-koodin avulla. PIN-koodi toimitetaan asiakkaalle tekstiviestitse.

Oiva Locker™ -palveluautomaatin hallintakäyttöliittymä on web-pohjainen ja se skaalautuu kaikille nykyaikaisille laitteille ja selaimille. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla tuotteen vastaanottaja valitaan vastaanottolistasta. Jakelulistan avulla järjestelmään on helppo ja nopea päivittää käyttäjät. Vastaanottajat voidaan lisätä myös yksitellen.

Noutoautomaatti voidaan toimittaa Asiakkaan tarpeiden mukaisena kokonaisuutena, joka suunnitellaan yhteistyössä Asiakkaan kanssa. Asiakas voi valita vakiokokoiset lokerot tai lokerokoko voi olla oman yksilöllisen tarpeen mukainen. Kerromme mielellämme lisää ratkaisustamme.

Oiva Lainaus™

LAINAUSAUTOMAATTI LAINAAMISEEN JA SÄILYTYKSEEN

Oiva Lainaus™ -palveluautomaatti on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköisesti ohjattu Oiva Locker™ -palveluautomaatti lainaustoimintoihin. Lainausautomaattina Oiva Locker™ mahdollistaa tuotteiden lainaamisen ja palauttamisen automaattiin luotettavasti ja turvallisesti kellonajasta riippumatta.

Lainaus ja palautus on helppoa itsepalveluautomaatin yhteydessä olevalla kosketusnäytöllä, joka näyttää tuotteiden reaaliaikaisen käyttöasteen. Tunnistautuminen tapahtuu rfid-lukijan tai viivakoodin ja pin-koodin avulla. Näyttö ohjaa lainaustapahtumassa ja lainauksesta lähetetään tieto sähköpostiin.

Oiva Lainaus™ -palveluautomaatteja käytetään mm. kirjastoilla ja oppilaitoksilla mm. läppärien lainaamiseen. Lisäksi se soveltuu yrityksissä ja julkisyhteisöissä mm. kalliiden työkalujen tai instrumenttien säilytykseen ja lainaamiseen. Tämä auttaa työyhteisöjä kalliiden erikoistyökalujen säilyttämisessä ja jakelussa tarvitsijoille.  Kysy lisää ratkaisuistamme.

group of person on stairs

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista Oiva Locker™ palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista Oiva Manager™ palveluista