LVIS-palvelut

Monipuoliset LVI -palvelut

Oiva Talotekniikka tarjoaa laajasti kiinteistön huollon ja ylläpidon asiantuntevat LVI-työt. Palveluvalikoimamme sisältää lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtotyöt sekä uudis- että saneerauskohteissa.

LVI-TYÖT AMMATTITAIDOLLA

Tarjoamme LVI-työt ammattitaitoisesti ja joustavasti. Palvelemme kaikissa liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden tyypillisissä huolto- ja korjaustarpeissa. Tarjoamme ratkaisut sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Palvelutarjontaamme kuuluvat muuan muassa:

  • LVI-asennukset
  • LVI-huollot
  • LVI-vikakorjaukset
  • Putkiasennukset ja -remontit
  • Vesi- ja lämpöjohtotyöt
  • Hanojen ja vesikalusteiden korjaus- ja vaihtotyöt
  • Patteritermostaattien vaihdot
  • Vesi- ja viemärikalusteiden uusiminen

KOKONAISVALTAISET LVI-PALVELUT

Ilmastointilaitteiden oikeanlainen säätö ja asennus vaikuttaa sisäilmaan ja siten myös viihtyvyyteen. Koneellisen ilmanvaihdon myötä kiinteistön paine-erojen seuranta on erityisen tärkeää. Huolehdimme reaaliaikaisten paine-eromittarien asennuksista. Integroimme erilaisia antureita ja kiinteistöteknisiä laitteita reaaliaikaiselle Oiva Manager- huoltokirjalle, jolloin tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa.

LVI-palvelumme kattavat laajasti niin pienet kuin suuretkin työt ja pystymme palvelemaan tarvittaessa nopeastikin. Esimerkiksi LVI-vikakorjaukset kannattaa tehdä aina mahdollisimman pikaisesti, jotta kiinteistölle ja sen käyttäjille ei aiheudu vaaraa esimerkiksi rikkinäisistä laitteista tai huonosta sisäilmasta. Myös liian pitkään siirretty putkisaneeraus voi tulla kalliiksi, jos kiinteistöön tulee vesivuotoja. Asennamme erilaisia vesi- ja ilmastointiputkistoja ammattitaidolla kestämään aikaa ja käyttöä.

Vesi- ja viemärikalusteiden huolto- ja uusimistyöt kannattaa toteuttaa aina ammattilaisella. Oiva Talotekniikka palvelee erilaisten saneeraus- ja korjaustarpeissa kustannustehokkaasti. Teemme asiakkaillemme IV-kanavien muutos- ja säätötyöt sekä ilmanvaihdon säädöt.

Sähkötyöt

Oiva Talotekniikka tarjoaa asiantuntevasti sähkötyöt monipuolisiin tarpeisiin. Kauttamme saa tavanomaiset sähkötyöt nopeasti.

Kartoitamme myös kiinteistöjen sähkökojeiden korjaustarpeita ja teemme vian etsintää ja korjauksia.

Kysy lisää ja pyydä tarjous.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

Olen kiinnostunut seuraavista ohjelmistoratkaisuista