Oiva Manager™️ kiinteistön huoltokirja palveluna rakentajille

Oiva tarjoaa Oiva Manager™ -huoltokirjaa rakentajille kokonaisvaltaisena palveluna. Palveluun kuuluu sähköisen huoltokirjan perustaminen rakentajan toteuttamaan rakennusprojektiin. Rakentaja voi toteuttaa rakennusprojektin luovutuksen sähköisen huoltokirjan avulla tehokkaasti ja edellyttää huoltokirjan käyttöä vähintään takuun ajan, jotta takuu säilyy voimassa. Huoltokirja auttaa siten myös takuun aikaisten tapahtumien tallettamisessa. Huoltokirjan avulla huoltohistoria ja muu dokumentaatio säilyy tuleville kiinteistön käyttäjille.

Oiva Manager™ -huoltokirja on selainpohjainen järjestelmä, joka toimii päätelaitteesta riippumatta yleisimmillä internet-selaimilla. Huoltokirjaan voidaan tallentaa mm. kiinteistön huolto-ohjelma, korjaus- ja kunnossapitotarpeet ja ajastaa se muistuttamaan huoltotoimenpiteistä. Tehdyt huoltotoimenpiteet ja kuittaukset jäävät kiinteistön huoltohistoriatietoihin. Sähköinen huoltokirja tuo merkittävää tehokkuutta ja järjestelmällisyyttä kiinteistön ylläpitoon ja huoltoon. Oiva tekee huoltokirjat rakennuttajille palveluna sopimuksen mukaan.

Huoltokirjan perustaminen, dokumenttien tallentaminen ja koko prosessin hoitaminen rakennuttajan puolesta /rakennuskohde maksaa 700,00 eur. Huoltokirjan hinta on 25 eur/kk (hinnat Alv 0 %). Tarjouspyynnöt voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen myynti@oiva.fi tai soittaa asiakaspalveluun 020 710 9170 (ma-pe 8-16).

Kiinteistön luovutus sähköisesti

Uuden valmistuvan taloyhtiön tai muun kiinteistön luovutus käytön aikaiseen arkeen tapahtuu sujuvasti sähköisen huoltokirjan avulla. Kiinteistöön liittyvät tärkeät dokumentit ja ohjeet saadaan talteen ja käyttäjien sekä huollon ja isännöinnin tietoon huoltokirjan välityksellä sujuvasti.

Läpinäkyvä toiminta mahdollistaa sujuvan arjen kiinteistössä

Huollon tehtävät on helppo suunnitella ja toteuttaa, kun huoltokirjaan on tallennettu ajantasaiset ja tarkat tiedot. Kiinteistöhuollon tehtävät päivittyvät huoltokirjaan, joten kiinteistön eri sidosryhmät saavat reaaliaikaisesti tiedon kiinteistön tilasta. Kun huoltotoimenpiteet kuitataan järjestelmään niiden valmistuttua Oiva Manager™- huoltokirjan avulla kiinteistön toimintaa voidaan seurata hyvin läpinäkyvästi.

Tiedolla johtaminen

Huoltokirjaan voidaan tallentaa kiinteistön tiedot. Tieto on helposti löydettävissä eikä se häviä eri sidosryhmien vaihtuessa. Tämä helpottaa esimerkiksi taloyhtiön uuden hallituksen toimintaa, kun historiatiedot ja dokumentit ovat helposti löydettävissä.

Arvon säilyttäjä

Kiinteistön tiedot voidaan pitää ajan tasalla järjestelmässä, joten huoltotehtäviä voidaan suunnitella ja ennakoida riittävän tiedon valossa. Vakuutusyhtiöiden kilpailutuksessa on aukottomasta huoltohistoriasta etua.

Oiva Talotekniikka Oy

myynti@oiva.fi, p. 020 710 9170 (ma-pe 8-16)

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi