Oiva Locker™-palveluautomaatilla sujuvuutta ja tehokkuutta asiakaspalveluun

Oiva Locker™ -itsepalveluautomaatti soveltuu sekä lainaus- että noutotoimintoihin. Oiva Locker™ on itsepalveluautomaatti, jolla saa merkittävää lisäarvoa tuotteilleen ja palveluilleen. Oiva Locker™ mahdollistaa yhä paremman asiakaspalvelun sekä turvalliset lainaus- ja noutotoimenpiteet, jotka asiakas voi suorittaa omatoimisesti. Automaatti muokataan käyttötarpeen mukaiseksi kokonaisuudeksi ja se on mahdollista sijoittaa pieneenkin tilaan. Itsepalveluautomaatin avulla asiakaspalvelu on nopeaa, turvallista ja tehokasta vuorokauden kaikkina aikoina tarvittaessa vuoden kaikkina päivinä.

Oiva Noutoautomaatti on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköisesti ohjattu kaappi. Noutoautomaatissa on lukija (koodinäppäimistö) koodien syöttämistä ja lokeron avaamista varten. Oiva Noutoautomaatti tarjoaa helppokäyttöisen ja turvallisen palvelun ja automaatin avulla voi parantaa asiakaspalvelua mm. sairaanhoitopiirien jakelutoiminnoissa. Asiakas saa avattua lokeron PIN-koodin avulla. PIN-koodi toimitetaan asiakkaalle tekstiviestitse. Oiva Locker™ voidaan toimittaa Asiakkaan tarpeiden mukaisena kokonaisuutena, joka suunnitellaan yhteistyössä Asiakkaan kanssa. Asiakas voi valita vakiokokoiset lokerot tai lokerokoko voi olla oman yksilöllisen tarpeen mukainen.

Oiva Lainausautomaatti on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköisesti ohjattu Oiva Locker™ -palveluautomaatti lainaustoimintoihin. Lainausautomaattina Oiva Locker™ mahdollistaa tuotteiden lainaamisen ja palauttamisen automaattiin luotettavasti ja turvallisesti kellonajasta riippumatta. Lainaus ja palautus on helppoa itsepalveluautomaatin yhteydessä olevalla kosketusnäytöllä, joka näyttää tuotteiden reaaliaikaisen käyttöasteen. Tunnistautuminen tapahtuu rfid-lukijan tai viivakoodin ja pin-koodin avulla. Tunnistautumiseen voidaan käyttää mm. opiskelija- tai kirjastokorttia. Näyttö ohjaa lainaustapahtumassa ja lainauksesta lähetetään tieto sähköpostiin.

Oiva Locker™ -palveluautomaatin hallintakäyttöliittymä on web-pohjainen ja se skaalautuu kaikille nykyaikaisille laitteille ja selaimille. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla tuotteen automaatin käyttö on helppoa ja säästää työaikaa. Kerro meille tarpeistasi ja ratkaistaan ne parhaalla mahdollisella tavalla.

Anna Markkanen
Myynti- ja markkinointijohtaja
0443311900
anna.markkanen@oiva.fi

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi