LVIS -työt ja remonttipalvelut osana Oivan palveluvalikoimaa

Oivalta saat monipuoliset ja laadukkaat kiinteistöjen huolto- ja kunnossapitotyöt nopeasti. Palveluvalikoimaamme kuuluvat nyt myös LVIS -työt, jotka voimme tarjota nopeasti ja kustannustehokkaasti.

LVI-TYÖT

Tarjoamme LVI-työt ammattitaitoisesti ja joustavasti. Palvelemme kaikissa liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden tyypillisissä huolto- ja korjaustarpeissa. Tarjoamme ratkaisut sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Palvelutarjontaamme kuuluvat muuan muassa:

  • LVI-asennukset
  • LVI-huollot
  • LVI-vikakorjaukset

LVI-palvelumme kattavat niin pienet kuin suuretkin työt ja pystymme palvelemaan tarvittaessa nopeasti. Esimerkiksi LVI-vikakorjaukset kannattaa tehdä aina mahdollisimman pikaisesti, jotta kiinteistölle ja sen käyttäjille ei aiheudu vaaraa esimerkiksi rikkinäisistä laitteista tai huonosta sisäilmasta. Myös liian pitkään siirretty putkisaneeraus voi tulla kalliiksi, jos kiinteistöön tulee vesivuotoja. Asennamme erilaisia vesi- ja ilmastointiputkistoja ammattitaidolla kestämään aikaa ja käyttöä. Vesi- ja viemärikalusteiden huolto- ja uusimistyöt kannattaa toteuttaa aina ammattilaisella. Oiva palvelee saneeraus- ja korjaustarpeissa kustannustehokkaasti.

SÄHKÖTYÖT

Hoidamme kattavasti kaikki tavanomaiset sähkötyöt. Oiva Talotekniikka tarjoaa asiantuntevasti sähkötyöt monipuolisiin tarpeisiin. Kauttamme saa sähkötyöt nopeasti. Kartoitamme myös kiinteistöjen sähkökojeiden korjaustarpeita ja teemme vian etsintää ja korjauksia.

RAKENNUSPALVELUT JA KIINTEISTÖJEN KUNNOSSAPITOTYÖT

Oiva toteuttaa monipuolisesti kiinteistöjen kunnossapitotöitä ja pieniä rakennusten saneeraustöitä, sisältäen rakennus-, maalaus-, purku- ja korjaustöitä. Tuotamme palvelumme asiakastarpeen pohjalta kustannustehokkaasti ja voimme tarjota palveluitamme asiakkaille myös nopealla aikataululla.

OIVAN MUITA PALVELUITA

Oiva on moderni kiinteistöalan osaaja, jolta saa laajan valikoiman palveluita. Kiinteistöhuollon palveluita tarjoamme tavanomaisen kuukausisopimuksen lisäksi mm. Oiva Peruspalvelu™ -sopimusmallilla taloyhtiöille, joilla ei ole tarvetta tyypilliseen kiinteistöhuoltosopimukseen. Oivan palveluvalikoimaan kuuluu myös moderni Oiva Manager™ -ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä töiden järjestämisessä ja tehostamisessa. Ohjelmisto sisältää mm. sähköisen huoltokirjan kiinteistöille sekä tiketti- ja tehtävänhallintajärjestelmän. Voit kysyä lisää palveluistamme suoraan myynnistämme tai jättää meille yhteydenottopyynnön verkkosivuillamme (oiva.fi). Tarjouspyynnöt voi lähettää myös sähköpostitse osoitteeseen myynti@oiva.fi tai soittaa asiakaspalveluumme 020 710 9170 (ma-pe 8-16). Myös toimitusjohtaja Jari Hyrkäs (050 353 3780) vastaa yhteydenottoihin mielellään.

Helsingissä 16.1.2023

Jari Hyrkäs

Toimitusjohtaja

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi