Hyvää Uutta Vuotta 2024!

Hyvä asiakkaamme,

Uusi Vuosi on alkanut Oiva Talotekniikalla vauhdikkaasti. Ohessa tarkemmin joistakin ajankohtaisista kuulumisistamme.

Lunta tulee mukavasti ja huolehdimme sopimuskiinteistöjemme talvikunnossapidosta mahdollisimman laadukkaasti. Lumen pakkautuessa talojen vieruksiin, parkkipaikolle ja lumenläjityspaikkoihin, on lunta hyvä kuljettaa myös pois tasaisin väliajoin. Palvelemme teitä niin ikään lumen poisajon merkeissä, joten olettehan yhteydessä, kun kiinteistöjen pihat alkavat olla tyhjennyksen tarpeessa. Lumenajo saadaan tilattua tarvittaessa pikaisellakin aikataululla. Tilaukset voi lähettää myös osoitteeseen huolto@oiva.fi.

Oiva Peruspalvelu™ -tuotteemme on herättänyt paljon kiinnostusta ja olemme saaneet uusia asiakkaita myös tämän palvelun myötä. Toivoisitko omaan taloyhtiöösi avainpalvelua, huoltopäivystystä sekä muita lakisääteisiä palveluita, mutta haluatte huolehtia arkisista perusaskareista itse? Kuulostaa hyvältä! Oiva Talotekniikka tarjoaa teille lakisääteiset päivystys- ja avainpalvelun edullisesti; alkaen 50€ (alv 0%)/kk. Kerromme mielellämme lisää. Olethan yhteydessä myynti@oiva.fi.

Kerroimme joulukuussa, että kasvoimme vuonna 2023 merkittävästi. Haluamme edelleen jatkaa kasvuamme laadusta tinkimättä. Palvelemme asiakkaitamme koko pääkaupunkiseudun alueella. Viime aikoina Vantaan Tikkurilan alueen asiakasmäärä on vahvistunut uusien huoltokohteiden myötä. Myös henkilöstömme on saanut uutta vahvistusta. Palvelemme asiakkaitamme monipuolisesti ja tavoitteemme on laadukas ja nopea palvelu. Kasvumme mahdollistaakin osaava ja palvelualtis henkilöstömme, jota ennakoimme tarvitsevamme tänä vuonna lisää. Haemme siis jatkuvasti toimialan parhaita tekijöitä.

Oiva Talotekniikalla on oma Oiva Manager™ -järjestelmä, jota kehitämme jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta. Järjestelmä auttaa kiinteistöjä ja niiden sidosryhmiä tiedon hallinnassa ja viestinnässä.  Järjestelmän keskiössä on kiinteistön huoltokirja ja tuotamme palveluna huoltokirjoja niin uusille kuin vanhoillekin kiinteistöille. Uudet, vastavalmistuneet kohteet tarvitsevat Asukaskansion ja huoltokirjan ja toimitamme joillekin rakentajille huoltokirjoja valmistuviin kiinteistöihin säännöllisesti. Oiva Manager™ onkin oivallinen ratkaisu palvelemaan uusia asukkaita.

Toimintamme on laajentunut myös arvokiinteistöjen parissa tehtävään huoltotoimintaan. Olemme solmineet loppuvuodesta sopimuksen Helsingin keskustassa sijaitsevan arvokiinteistön kiinteistöhuollosta. Arvokkaissa, museoviraston suojelemissa kiinteistöissä on aina erityisiä huomioitavia asioita ja erityispiirteitä, jotka ammattilasten pitää osata ottaa huomioon. Kiitämme luottamuksesta ja hienosta uudesta yhteistyöstä!

Terveisin, Oiva Talotekniikan tiimi

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi