Aurinkoinen tervehdys!

ARVOISA ASIAKAS,

Oiva Talotekniikka Oy tuottaa laadukkaita kiinteistöalan palveluita kiinteistön kunnon säilyttämiseen ja parantamiseen. Tarjoamme mielellämme palveluitamme kasvavalle asiakaskunnallemme ja olemme osaltamme mukana varmistamassa, että arki kiinteistössä on sujuvaa ja turvallista. Alla on tiivistetysti palveluvalikoimamme:

KIINTEISTÖHUOLTO

Oiva Talotekniikka Oy tuottaa kiinteistöhuollon palvelut asiakkailleen läpinäkyvästi. Tekemämme tehtävät päivittyvät huoltokirjaan, joten kiinteistön eri sidosryhmät saavat halutessaan reaaliaikaisesti tiedon kiinteistön tehtävien tilasta. Oiva julkaisi vuoden 2023 alussa myös uuden Oiva Peruspalvelu™ -tuotteen taloyhtiöille, joilla ei ole vielä huoltosopimusta, mutta joilla on tarvetta parantaa taloyhtiön asukkaiden palvelutasoa tekemättä kuitenkaan täysimittaista huoltosopimusta huoltoyhtiön kanssa. Kiinteistöhuollon palveluvalikoimaamme kuuluvat mm:

  • Huoltosopimukset
  • Päivystys 24/7
  • Oiva Peruspalvelu™ (Sisältää mm. lakisääteiset avainsäilytys- ja päivystyspalvelut alkaen 50 eur/kk)

Kevättyöt

Aloitamme hiekan poiston viikolla 14 ja etenemme hiekan poistossa ja muissa kevättöissä kelien mukaisesti. Suodattimien vaihdot tehdään heti hiekan poiston jälkeen. Mahdolliset aurausvauriot korjataan kevään aikana. Korjaamme havaitsemamme aurausvauriot oma-aloitteisesti, mutta voitte olla tarvittaessa yhteydessä työnjohtoomme (Ari Salo 050 4792905 tai huolto@oiva.fi) ja sopia kiinteistökierroksen, jossa vauriot tarkastetaan yhdessä.

Pyydä tarjous ensi talven talvitöistä. Yhteyshenkilö talvitöiden osalta on Jari Hyrkäs (050 353 3780) tai myynti@oiva.fi.

REMONTTIPALVELUT JA KIINTEISTÖJEN KUNNOSSAPITOTYÖT

Talvi alkaa olla takana ja monet työt ovat helpompia ja halvempia hoitaa sulan maan aikana. Toteutamme monipuolisesti kiinteistöjen kunnossapitotöitä ja pieniä rakennusten saneeraustöitä, sisältäen rakennus-, maalaus-, purku- ja korjaustöitä. Tuotamme palvelumme asiakastarpeen pohjalta kustannustehokkaasti ja voimme tarjota palveluitamme asiakkaille myös nopealla aikataululla.

LVI-TYÖT

Tarjoamme LVI-työt ammattitaitoisesti ja joustavasti. Palvelemme kaikissa liikekiinteistöjen, taloyhtiöiden ja yksityishenkilöiden tyypillisissä huolto- ja korjaustarpeissa. Tarjoamme ratkaisut sekä uudis- että saneerauskohteisiin. Palvelutarjontaamme kuuluvat muuan muassa:

  • LVI-asennukset

LVI-huollot ja -vikakorjaukset

SÄHKÖTYÖT

Hoidamme kattavasti kaikki tavanomaiset sähkötyöt. Oiva Talotekniikka tarjoaa asiantuntevasti sähkötyöt monipuolisiin tarpeisiin. Kauttamme saa sähkötyöt nopeasti. Kartoitamme myös kiinteistöjen sähkökojeiden korjaustarpeita ja teemme vian etsintää ja korjauksia.

TEHOKKUUTTA TOIMINTAAN OIVA MANAGER™ -JÄRJESTELMÄLLÄ

Oiva on moderni kiinteistöalan osaaja, jolta saa laajan valikoiman palveluita. Palveluihimme kuuluu myös moderni Oiva Manager™ -ohjelmisto, joka auttaa käyttäjiä töiden järjestämisessä ja tehostamisessa. Ohjelmisto sisältää mm. sähköisen huoltokirjan kiinteistöille sekä tiketti- ja tehtävänhallintajärjestelmän. Kysy lisää liiketoimintaa tehostavasta Oiva Manager™ -ohjelmistostamme myynnistämme tai jätä meille yhteydenottopyyntö (oiva.fi/tarjouspyynto).

Kaikkia palveluitamme koskevat tarjouspyynnöt voi lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen myynti@oiva.fi, verkkosivujemme kautta (oiva.fi/tarjouspyynto), tai soittamalla asiakaspalveluumme 020 710 9170 (ma-pe 8-16). Myös toimitusjohtaja Jari Hyrkäs (050 353 3780) vastaa yhteydenottoihin mielellään.

Helsingissä 29.3.2023

Jari Hyrkäs

Toimitusjohtaja

Oiva Talotekniikka Oy

Valokaari 8 A

00750 Helsinki oiva.fi        

Y-tunnus 3244760–8                                                                        

Palvelupyynnöt: huolto@oiva.fi                                              

Tarjouspyynnöt: myynti@oiva.fi tai www.oiva.fi/tarjouspyynto 

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi