House Optima® on nyt Oiva Manager™

ARVOISA ASIAKAS,

Oiva Talotekniikka Oy on hankkinut Optima Solutions Oy:ltä kaikki oikeudet House Optima® – järjestelmään. Samalla House Optima® -järjestelmään liittyvä liiketoiminta on siirtynyt 8.11.2022 alkaen Oivalle. Oiva tuottaa asiakkaille järjestelmään liittyvät palvelut entisin ehdoin.

Oiva on nimennyt tuotteen ja palvelut uudelleen. Tuote on jatkossa nimeltään Oiva Manager™ ja se jakautuu Oiva Live™ ja Oiva Pro™ – palvelukokonaisuuksiksi. Oiva Manager™ sisältää monia niin kiinteistöille kuin kiinteistöalan toimijoillekin hyödyllisiä ratkaisuja. Järjestelmä tukee kiinteistöjä ja niiden sidosryhmiä siirtymisessä digitaaliseen aikakauteen sekä säästää asiakkaiden aikaa ja rahaa tietojen ollessa helposti saatavilla niille, joille niitä tarvitsee jakaa.

Oiva Live™ -palvelu sisältää seuraavat moduulit:

– Valvomo
– Kiinteistön Huoltokirja
– Viestintä
– Kiinteistön seuranta
– Rekisterit

Oiva Live™ -palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti yksittäisten kiinteistöjen asioiden hoitoon ja sen käyttäjiä ovat erityisesti liikekiinteistöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit sekä taloyhtiöt.

Oiva Pro™ sisältää seuraavat moduulit:

– Tehtävänhallinta
– Tiketit
– Kuormituskalenteri
– Työajanseuranta
– Koodipankki
– CRM
– Talous ja HR

Oiva Pro™ -palvelu auttaa kiinteistöalan toimijoita hallitsemaan mm. kiinteistöjen tehtäväjonoja sekä helpottaa kiinteistöjen ammattimaisessa huollossa ja hallinnoinnissa. Palvelua käyttävät erityisesti huoltoyhtiöt, isännöitsijät ja kiinteistömanagerit hoitaessaan useiden kiinteistöjen asioita tehokkaasti ja laadukkaasti. Oiva Pro™ soveltuu myös muille toimialoille toiminnanohjauksen työkaluksi.

Oiva tulee kehittämään Oiva Manager™ -järjestelmää edelleen ja kaikki asiakaspalaute on meille tärkeää. Järjestelmän osoite on jatkossa oivamanager.fi. Kirjautuminen osoitteesta houseoptima.fi on myös edelleen mahdollista. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jari Hyrkäs (050 353 3780).

Helsingissä 16.11.2022

Jari Hyrkäs Toimitusjohtaja

Asiakaspalvelu, ma-pe klo 8-16
020 710 9170

huolto@oiva.fi

Muina aikoina tavoitat meidät päivystysnumerosta
020 710 9171

Myyntipalvelu
020 710 9170
myynti@oiva.fi