Optima Locker™ noutoautomaatti on helppokäyttöinen ja turvallinen sähköisesti ohjattu kaappi. Noutoautomaatti mahdollistaa yhä paremman asiakaspalvelun sekä noutotoiminnot, jotka asiakas voi suorittaa omatoimisesti. Nuotoautomaatin avulla asiakaspalvelu on nopeaa ja tehokasta vuorokauden kaikkina aikoina.

NOUTOAUTOMAATTI JAKELUUN

Optima Locker™ noutoautomaatti mahdollistaa entistä sujuvammat noutotoiminnot. Noutoautomaatti tehostaa jakelun, vapauttaa henkilökunnan muuhun työhön ja mahdollistaa tuotteiden saatavuuden 24 tuntia vuorokaudessa. Optima Locker™ noutoautomaattia on helppo käyttää: hallinta tapahtuu selaimella eikä erillistä ohjelmistoa tarvita.  Järjestelmässä voi olla jopa yli 100 lokeroa, joiden avaus toimii yhdellä lukijalla.

Tuote jätetään lokeroon, jonka jälkeen vastaanottaja saa avauskoodin tuotteen noutamista varten ja noutaa tuotteen sopivana ajankohtana. Noutoautomaatissa on lukija koodien syöttämistä ja lokeron avaamista varten. Noutoautomaatin käyttö ei vaadi henkilökuntaa ja tuotteet ovat turvallisesti lukkojen takana niin kauan, kunnes asiakas ne noutaa. Optima Locker™ noutoautomaatti sopii työpaikoille, julkisiin tiloihin ja yrityksille jakelutoimintojen tehostamiseen. Kunnissa ja kaupungeissa esimerkiksi hoitotarvikejakelu voidaan toteuttaa sujuvasti Optima Locker™:ia hyödyntäen.

YKSILÖLLINEN TOTEUTUS JA HELPPO HALLINTA

Noutoautomaatti koostuu 13 tai 22 lokeron Master-kaapista, jota voidaan laajentaa kaappimoduuleilla. Tämän ansiosta järjestelmässä voi olla jopa yli 100 lokeroa, joiden avaus toimii yhdellä lukijalla. noutoautomaatti voidaan toimittaa perusmallin lisäksi myös asiakkaan tarpeiden mukaisena kokonaisuutena, joka suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Visuaalinen ilme ja koko on siten yksilöllisesti toteutettavissa. Lokeroiden sähkölukot takaavat sujuvat ja turvalliset toiminnot.

Noutoautomaatissa on kaikille nykyaikaisille laitteille ja selaimille skaalautuva web-pohjainen hallintakäyttöliittymä. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla tuotteen vastaanottaja valitaan vastaanottolistasta. JSON-muotoisen jakelulistan avulla järjestelmään on helppo ja nopea päivittää käyttäjät. Vastaanottajat voidaan lisätä myös yksitellen.

Kysy lisää yksilöllisestä toteutuksesta Optima Turvatekniikan asiantuntijoilta.


Täytä lomake ja lataa Optima Locker™ noutoautomaatti-esite