Yksilöllisesti suunniteltu murtoilmaisujärjestelmä suojaa organisaatioiden ja yritysten omaisuutta. Valvonnasta kertovat kyltit nostavat kynnystä tunkeutua kiinteistöihin ja lisäävät kiinteistön yleistä turvallisuutta. Oivan toimittamassa hälytysratkaisussa voi olla sekä langallisia että langattomia ilmaisimia. Laitevalinnat tehdään halutun suojaustason mukaisesti Oivan asiantuntijoiden toimesta.

HÄLYTYSJÄRJESTELMÄ SUOJAA OMAISUUTTA

Murtoilmaisujärjestelmällä voidaan suojata yrityksen omaisuutta toimisto- ja tuotantotilojen lisäksi myös ulkoalueilla. Valikoimastamme löytyvät ilmaisimet erilaisiin tarpeisiin, kuten kehä- ja kuorisuojaukseen sekä tilojen ja kohteiden valvontaan. Oivan toimittamalla ratkaisulla voidaan turvata myös korkeimman turvaluokituksen kohteet, kuten kultasepän liikkeet ja apteekit. Järjestelmään voidaan liittää myös muita ilmaisimia, esimerkiksi kosteus- ja palohälyttimiä.

Tarkka ja asiantunteva suunnittelu ovat toimivan ja luotettavan hälytysjärjestelmän perustuskiviä

Järjestelmän suunnitteluvaiheessa kohteen yksilöllisiin vaatimuksiin kiinnitetään erityistä huomiota. Suunnitteluvaiheessa huomioidaan myös vakuutusyhtiön vaatimukset sekä katselmoidaan kiinteistön rakenteellinen murtosuojaus.

Hälytysjärjestelmän toteuttamiseen Oiva käyttää luotettavimpien valmistajien laadukkaimpia hälytyskeskuksia (esim. Hedengren ja DS). Valittavana on langallisia ja langattomia sekä hybridijärjestelmiä, joista valitaan suojattavan kohteen tarpeita vastaava kokonaisuus. Lisäksi Oiva tarjoaa sekä osoitteellista että silmukkarakennetta hyödyntäviä järjestelmiä, joiden kaikkien valinnassa Oivan asiantuntijat auttavat tilaajaa.

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO JA YLLÄPITO

Hälytysjärjestelmän hankintaprosessi aloitetaan alkukartoituksella, jonka jälkeen annetaan hinta-arvio. Prosessin edetessä tehdään tarkempi suunnitelma, katselmoidaan kohteen rakenteellinen murtosuojaus ja arvioidaan tilaajan kanssa kohteen mahdollisia murtoriskejä. Kartoituksen jälkeen tehdään suunnitelma, jossa huomioidaan muun muassa vakuutusyhtiön ja muiden virallisten tahojen vaatimukset. Asennuksen toteuttaa aina Oivan asiantuntevat asentajat.

Asennuksen valmistuttua, hälytysjärjestelmän hälytykset voidaan ohjata tilaajan puhelimeen tai yhdistää tilaajan osoittamalle vartiointiliikkeelle. Sopivan vartiointiliikkeen valinnassa voidaan hyödyntää halutessa myös Oivan vartiointikumppaniverkostoa.


Haluatko tarjouksen? Ota meihin yhteyttä. Turvatekniikan asiantuntijamme räätälöivät sinulle tarpeisiisi sopivan kulunhallintaratkaisun.