Oiva Talotekniikka tarjoaa laajasti kiinteistön huollon ja ylläpidon asiantuntevat LVI-työt. Palveluvalikoimamme sisältää lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtotyöt sekä uudis- että saneerauskohteissa.

LVI-TYÖT AMMATTITAIDOLLA

Tarjoamme LVI-työt ammattitaitoisesti ja joustavasti. Palvelemme kaikissa yksityishenkilöiden, taloyhtiöiden ja liikekiinteistöjen tyypillisissä huolto- ja korjaustarpeissa. Tarjoamme ratkaisut sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

Palvelutarjontaamme kuuluvat muuan muassa:

  • LVI-asennukset
  • LVI-huollot
  • LVI-vikakorjaukset
  • Putkiasennukset ja -remontit
  • Vesi- ja lämpöjohtotyöt
  • Hanojen ja vesikalusteiden korjaus- ja vaihtotyöt
  • Patteritermostaattien vaihdot
  • Vesi- ja viemärikalusteiden uusiminen

ENERGIATEHOKKUUTTA OIKEANLAISELLA LVI-SUUNNITTELULLA

Oikeanlaisella LVI-suunnittelulla voidaan vaikuttaa energiankäytön tehokkuuteen ja ympäristövaikutuksiin. LVI-tekniikalla tuotetaan kiinteistöön ja sen tiloihin hallitut olosuhteet. Kiinteistön käyttömukavuuden kannalta oikeanlainen lämpö on yksi merkittävimpiä asioita. Lämmitystarpeeseen vaikuttaa puolestaan kiinteistön kunto. Kiinteistöä lämmitetään aina tarpeen mukaan ja tarve voi vaihdella myös kiinteistön käyttöasteen vaihdellessa. Samalla on kuitenkin huolehdittava kiinteistön säilymisestä terveenä.

Lämmön säätö tulisi toteuttaa niin, että eri tiloihin tai tilakokonaisuuksiin asennetaan lämpöanturit. Reaaliaikainen tieto auttaa säätämään lämmityslinjastot paremmin tasapainoon. Lämmitystarpeen vaihtelu johtaa osaltaan lämmön säätötarpeeseen ja toisinaan lämmönsäätö tulisi voida tehdä myös etänä. Oiva tarjoaa ratkaisut, jolla lämmön säätö voidaan toteuttaa aina tarpeen mukaan. Otamme ratkaisuissamme huomioon aina kokonaisuuden ja kartoitamme jokaisen kohteen huolellisesti.

KOKONAISVALTAISET LVI-PALVELUT

Ilmastointilaitteiden oikeanlainen säätö ja asennus vaikuttaa sisäilmaan ja siten myös viihtyvyyteen. Koneellisen ilmanvaihdon myötä kiinteistön paine-erojen seuranta on erityisen tärkeää. Huolehdimme reaaliaikaisten paine-eromittarien asennuksista. Integroimme erilaisia antureita ja kiinteistöteknisiä laitteita reaaliaikaiselle House Optima- huoltokirjalle, jolloin tiedot ovat tallessa yhdessä paikassa.

LVI-palvelumme kattavat laajasti niin pienet kuin suuretkin työt ja pystymme palvelemaan tarvittaessa nopeastikin. Esimerkiksi LVI-vikakorjaukset kannattaa tehdä aina mahdollisimman pikaisesti, jotta kiinteistölle ja sen käyttäjille ei aiheudu vaaraa esimerkiksi rikkinäisistä laitteista tai huonosta sisäilmasta. Myös liian pitkään siirretty putkisaneeraus voi tulla kalliiksi, jos kiinteistöön tulee vesivuotoja. Asennamme erilaisia vesi- ja ilmastointiputkistoja ammattitaidolla kestämään aikaa ja käyttöä.

Vesi- ja viemärikalusteiden huolto- ja uusimistyöt kannattaa toteuttaa aina ammattilaisella. Oiva Talotekniikka palvelee erilaisten saneeraus- ja korjaustarpeissa kustannustehokkaasti. Teemme asiakkaillemme IV-kanavien muutos- ja säätötyöt sekä ilmanvaihdon säädöt.

Kysy lisää palveluista ammattilaisiltamme.